4 stappen naar uw ideale badkamer

STAP 1: Bepaal je stijl

INSPIRATIE
INSPIRATIE

Modern, klassiek, Scandinavisch, minimalistisch of net uitbundig: er is voor ieder wat wils. Gelukkig vind je online heel wat ideeën in verschillende stijlen, bijvoorbeeld op Pinterest en Instagram. Verzamel ze en stel zo jouw eigen moodboard samen. Een handige houvast voor jezelf en voor ons.

 

STAP 2: Meten is weten

METEN
METEN

Voor een optimale indeling van je badkamer is het belangrijk om de juiste afmetingen te kennen. Heb je geen plan met exacte afmetingen of wil je graag hulp bij het opmeten? Geen probleem, wij helpen je graag. Als het om een badkamerrenovatie gaat, kijken we ook ineens of het mogelijk is om sanitaire toestellen eventueel te verplaatsen in de ruimte.
 

STAP 3: Concrete invulling

BESLISSEN
BESLISSEN

Als we weten welke sfeer je wil creëren in jouw badkamer en hoe groot de beschikbare ruimte is, kunnen we ze concreet invullen. Ook hier zijn er weer veel mogelijkheden. De ene gaat liever zelf aan de slag, de andere verkiest hulp van een binnenhuisarchitect, en nog een andere wil eerst rondkijken in de toonzaal. Wat jij ook kiest, wij denken graag met je mee! Vind je niet wat je zoekt in het bestaande aanbod? Ga dan voor een badkamermeubel op maat.
 

STAP 4: Realisatie

REALISATIE
REALISATIE

Zodra alles gekozen is, kunnen we de werken inplannen.
Uiteraard zorgen we ervoor dat de werken zo snel mogelijk na aanvang zijn afgerond.

Phone Icon
+32 (0)11 446 774
(elke werkdag 9-12u)
+32 (0)479 64 54 18