Verwarmen

We leveren en installeren de meest uiteenlopende verwarmingstoestellen, zodat je van een optimaal comfort kan genieten. Wij plaatsen zowel ketels op aardgas, hybride ketels of ketels op basis van alternatieve energiebronnen. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw woning, levensstijl en leefcomfort.

Wij bieden advies tijdens de ontwerpfase, staan in voor de volledige installatie en volgen desgewenst ook alles op, inclusief het onderhoud en eventuele herstellingen.


Duurzaam verwarmen

Energiezuinig verwarmen is al lang geen ver van ons bed-show meer. Ongeveer de helft van het energieverbruik van een woning gaat naar verwarming, waardoor het belangrijk is om zo energiezuinig mogelijk te bouwen of te renoveren.

Lees meer

Centrale verwarming

Het plaatsen van centrale verwarming is nog steeds de meest gebruikelijke oplossing in een nieuwbouwwoning of renovatieproject. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in huis en in de meeste gevallen ook voor warm sanitair water.

Lees meer

Verwarmingstoestellen

Er zijn verschillende soorten verwarmingstoestellen. De keuze hangt af van het gewenste comfort, designkeuze en prijs. Vanuit onze ervaring kunnen wij je optimaal adviseren welk type toestellen het best passen bij de door jou gekozen energiebron en afwerking van je woning, zoals vloerkeuze en dergelijke.

Lees meer
Phone Icon
+32 (0)11 446 774
(elke werkdag 9-12u)
+32 (0)479 64 54 18